PROGRAMUL CASEI DE BILETE IN LUNA APRILIE 2021 * Luni - Vineri 09:00 - 14:00 ***

BILETE ȘI ABONAMENTE

(tel. 021 315 6875)


CUM SE POATE PROCURA UN ABONAMENT

*TEMPORAR SUSPENDATE*


Stimați abonați,

Pentru a putea respecta normele metodologice sanitare transmise prin Ordinul nr.3142/1495/2020 emis de Ministerul Culturii și Ministerul Sănătații, vă anunțăm că, temporar, suntem nevoiți să renunțăm la sistemul de abonamente la concertele de joi și vineri ale Filarmonicii „George Enescu”.

Abonații care și-au achitat abonamentul pe luna martie 2020 cât și cei care și-au achitat abonamentul pe o perioadă mai mare (două sau mai multe luni) își pot recupera contravaloarea abonamentelor pentru concertele care nu au avut loc datorită stării de urgență sau alertă, începând cu data de 01.10.2020.

Restituirea contravalorii biletelor și abonamentelor se va face numai pe bază de cerere cu prezentarea tipizatelor nefolosite (bilete și abonamente) la casa de bilete a Filarmonicii „George Enescu”.

Plata efectivă se va efectua prin ridicarea din Trezorerie a sumelor solicitate în limita unui plafon de 2.000 lei zilnic sau prin transfer bancar, în care sens vă rugăm să ne furnizați contul și banca ce vă deservește.


1. Opțiunea pentru ziua de abonament (joi sau vineri).

2. Opțiunea asupra locurilor dorite în funcție de cele care mai sunt libere.

3. Un abonament se poate face fie înainte de deschiderea stagiunii, fie la sfârșitul unei luni când se poate obține un abonament începând cu luna următoare.

(NB: Dacă doriți să vă faceți un abonament în timpul unei luni, vă rugăm să țineți cont de faptul că acesta va fi valabil începând cu concertul din săptămâna următoarei celei în care vă prezentați la Casa de Bilete).

4. Deși sunt nominale, abonamentele sunt transmisibile (in cazul în care din diverse motive abonatul nu poate veni la unele concerte, el poate da abonamentul unui potențial interesat).

5. La începutul fiecărei luni, abonatul își va ridica abonamentul pentru luna în curs. De asemenea, abonamentul se poate achita pentru toată stagiunea urmând să ridice biletele aferente întregii stagiuni.

6. Prețul unui abonament variază în funcție de categoria locului. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 315 68 75.

BILETE

* NOI PROCEDURI DE REZERVARE ȘI CUMPĂRARE *


*** Din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare locuri până la echivalentul a 30% din capacitatea sălilor de concerte. ***

Rezervările online se pot face accesand site-ul www.fge.org.ro  -  sectiunea „Calendar“.  Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Procesatorul de plăți online percepe un comision de 5% din valoarea biletului, comision adăugat la totalul plății.

Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

ATENȚIE:

Din cauze obiective, începând din data de 15 noiembrie 2021, timp de două săptămâni, casieria Filarmonicii “George Enescu” va fi închisă. Se vor putea cumpăra bilete numai de la Poarta Franklin cu 4 ore înainte de începerea concertului.PROGRAMUL CASEI DE BILETE IN LUNA NOIEMBRIE 2021

Intrarea se face de pe strada Constantin Esarcu

Din cauze obiective, începând din data de 15 noiembrie 2021, timp de două săptămâni, casieria Filarmonicii “George Enescu” va fi închisă. Se vor putea cumpăra bilete numai de la Poarta Franklin cu 4 ore înainte de începerea concertului.