BILETE ȘI ABONAMENTE

(tel. 021 315 6875)

IMPORTANT: Biletele și abonamentele se pot achita DOAR ÎN NUMERAR la casa de bilete !


Stimați abonați,

Pentru a putea respecta normele metodologice sanitare transmise prin Ordinul nr.3142/1495/2020 emis de Ministerul Culturii și Ministerul Sănătații, vă anunțăm că, temporar, suntem nevoiți să renunțăm la sistemul de abonamente la concertele de joi și vineri ale Filarmonicii „George Enescu”.

 

Abonații care și-au achitat abonamentul pe luna martie 2020 cât și cei care și-au achitat abonamentul pe o perioadă mai mare (două sau mai multe luni) își pot recupera contravaloarea abonamentelor pentru concertele care nu au avut loc datorită stării de urgență sau alertă, începând cu data de 01.10.2020.

 

Restituirea contravalorii biletelor și abonamentelor se va face numai pe bază de cerere cu prezentarea tipizatelor nefolosite (bilete și abonamente) la casa de bilete a Filarmonicii „George Enescu”.

 

Plata efectivă se va efectua prin ridicarea din Trezorerie a sumelor solicitate în limita unui plafon de 2.000 lei zilnic sau prin transfer bancar, în care sens vă rugăm să ne furnizați contul și banca ce vă deservește.


CUM SE POATE PROCURA UN ABONAMENT


1. Opțiunea pentru ziua de abonament (joi sau vineri).

2. Opțiunea asupra locurilor dorite în funcție de cele care mai sunt libere.

3. Un abonament se poate face fie înainte de deschiderea stagiunii, fie la sfârșitul unei luni când se poate obține un abonament începând cu luna următoare.

(NB: Dacă doriți să vă faceți un abonament în timpul unei luni, vă rugăm să țineți cont de faptul că acesta va fi valabil începând cu concertul din săptămâna următoarei celei în care vă prezentați la Casa de Bilete).

4. Deși sunt nominale, abonamentele sunt transmisibile (in cazul în care din diverse motive abonatul nu poate veni la unele concerte, el poate da abonamentul unui potențial interesat).

5. La începutul fiecărei luni, abonatul își va ridica abonamentul pentru luna în curs. De asemenea, abonamentul se poate achita pentru toată stagiunea urmând să ridice biletele aferente întregii stagiuni.

6. Prețul unui abonament variază în funcție de categoria locului. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 315 68 75.

BILETE


Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

Biletele pentru concertele simfonice se pun în vânzare în ziua de marți din săptămâna concertului, în limita locurilor rămase libere după ridicarea abonamentelor de către abonați.

Biletele pentru concertele camerale se pun în vânzare cu o săptămână înaintea concertelor.

Prețul biletelor la liber poate varia la concertele simfonice între 65-70 lei cat. I, 60-65 lei cat. a II-a și 55-60 lei cat. a III-a. 

La concertele camerale din Sala mare prețurile variază între 35-40 lei cat. I, 30-35 lei cat. a II-a și 30 lei cat. a III-a. 

La concertele camerale din Sala mica prețurile variaza intre 30-35 lei, categorie unică. 

Filarmonica "George Enescu" își rezervă dreptul de a modifica prețul biletelor în cazuri excepționale.PROGRAMUL CASEI DE BILETE

Intrarea se face de pe strada Constantin Esarcu


LUNI


INCHIS

MARȚI - VINERI


12:00 - 19:00

SÂMBATĂ - DUMINICĂ


16:00 - 19:00

*doar dacă sunt concerte în aceste zile

MATINEE DUMINICALE


10:00 - 11:00