***

BILETE ȘI ABONAMENTE

(tel. 021 315 6875)


Elevii și studenții Școlilor de muzică, liceelor de muzică și studenții la Conservator pot intra la concerte cu carnetele vizate la zi.


ANUNȚ  IMPORTANT

Începând cu data de 05.04.2022 Filarmonica ”George Enescu” pune  în vânzare abonamentele pentru concertele din luna aprilie 2022.

Abonaţii care nu au recuperat contravaloarea abonamentelor achitate în luna martie 2020 cât şi cei ce au achitat integral abonamentele pentru anul 2020 pot participa la un număr de concerte echivalent cu cel achitat în anul 2020 începând cu concertele din săptămâna 07/08.04.2022.

Abonaţii care au achitat 4 concerte în luna martie 2020 vor avea de achitat în luna aprilie 2022 doar ultimul concert.

Precizăm faptul că pentru luna aprilie 2022 nu se vor face abonamente noi.

Pentru luna mai 2022 melomanii vor putea să rezerve, la casa de bilete a instituţiei, locuri  pentru abonamente noi  în intervalul 11 – 21.04.2022.  


CUM SE POATE PROCURA UN ABONAMENT


1. Opțiunea pentru ziua de abonament (joi sau vineri).

2. Opțiunea asupra locurilor dorite în funcție de cele care mai sunt libere.

3. Un abonament se poate face fie înainte de deschiderea stagiunii, fie la sfârșitul unei luni când se poate obține un abonament începând cu luna următoare.

(NB: Dacă doriți să vă faceți un abonament în timpul unei luni, vă rugăm să țineți cont de faptul că acesta va fi valabil începând cu concertul din săptămâna următoarei celei în care vă prezentați la Casa de Bilete).

4. Deși sunt nominale, abonamentele sunt transmisibile (in cazul în care din diverse motive abonatul nu poate veni la unele concerte, el poate da abonamentul unui potențial interesat).

5. La începutul fiecărei luni, abonatul își va ridica abonamentul pentru luna în curs. De asemenea, abonamentul se poate achita pentru toată stagiunea urmând să ridice biletele aferente întregii stagiuni.

6. Prețul unui abonament variază în funcție de categoria locului. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 315 68 75.

BILETE

* NOI PROCEDURI DE REZERVARE ȘI CUMPĂRARE *


Rezervările online se pot face accesand site-ul www.fge.org.ro  -  sectiunea „Calendar“.  Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Procesatorul de plăți online percepe un comision de 4% din valoarea biletului, comision adăugat la totalul plății.

Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

 PROGRAMUL CASEI DE BILETE

Marți - Vineri 12:00-19:00

Sâmbătă - Duminică 16:00-19:00 (doar dacă sunt programate concerte)