Descoperă concertele și evenimentele care urmează


Poți vizualiza calendarul în trei formate: Avizier, Agendă sau Lunar doar cu un click pe butonul dorit.

Pentru o experiența optimă în procesul de rezervare,  vă recomandă să aveți instalate ultimele update-uri ale browser-ului pe care îl folosiți.


  Anunţ important:

Filarmonica "George Enescu" anunţă condiţiile care trebuie respectate pentru accesul publicului în sălile de concerte: prezentarea certificatului verde, purtarea măştii pe întreaga durată a spectacolului şi distanţarea fizică.

Sălile Ateneului Român vor fi scoase la vânzare în proporție de 50% din capacitate.


Din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare un numar de locuri limitat la nivelul de 50% din capacitatea sălii.

➤ Rezervările online se pot face accesand site-ul www.fge.org.ro - sectiunea „Calendar“. Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Procesatorul de plăți online percepe un comision de 4% din valoarea biletului, comision adăugat la totalul plății.

➤ Biletele se pot procura de la Casa de Bilete a Ateneului Român, doar în zilele de Marți - Vineri 12:00 - 19:00, în limita locurilor rămase disponibile. Plata doar în numerar. Telefon: 021.315.68.75